Kvalitetskrav til flaskehætter

⑴. Udseende af flaskehætter: fuld støbning, komplet struktur, ingen tydelig krympning, bobler, grater, defekter, ensartet farve og ingen skade på tyverisikringsringens forbindelsesbro. Den indre pude skal være flad, uden excentricitet, beskadigelse, urenheder, overløb og vridning;
⑵. Åbningsmoment: det moment, der kræves for at åbne den indkapslede tyverisikringshætte; åbningsmomentet er mellem 0,6Nm og 2,2Nm;
⑶. Brydemoment: det drejningsmoment, der kræves for at bryde tyverisikringsringen, brudmomentet er ikke mere end 2,2Nm;
⑷. Forseglingsevne: Flaskehætter til drikkevarer uden kulsyre er lækagefri ved 200kpa og falder ikke af ved 350kpa; flasker med kulsyreholdige drikkevarer er lækagefri ved 690kpa og falder ikke af ved 1207kpa; (ny standard)
⑸. Termisk stabilitet: ingen sprængning, ingen deformation, ingen luftlækage, når den vendes om (ingen væskelækage);
⑹. Dropperformance: ingen væskelækage, ingen revner, ingen flyver af.
⑺. Pakningsfedtoverløbsydelse: Efter at destilleret vand er sprøjtet ind i en ren flaske og forseglet med en flaskelåg, placeres det sidelæns i en 42℃ boks med konstant temperatur i 48 timer. Fra placeringstidspunktet skal du observere, om der er fedt på væskeoverfladen i flasken hvert døgn. Hvis der er fedt, afsluttes testen.
⑻. Lækage (gaslækage) vinkel: For den pakkede prøve tegnes en lige linje mellem flaskehætten og flaskemundstøtteringen. Drej langsomt flaskehætten mod uret, indtil der opstår gas- eller væskelækage, og stop derefter med det samme. Mål vinklen mellem flaskehættemærket og støtteringen. (Den nationale standard kræver sikker åbningsevne. Den originale standard kræver mindre end 120°. Nu er det ændret til, at flaskehætten ikke flyver af, når den er skruet helt af)
⑼.Brækket ringvinkel: For den pakkede prøve tegnes en lige linje mellem flaskehætten og flaskemundstøtteringen. Drej langsomt flaskehætten mod uret, indtil tyverisikringsringen på flaskehætten ses at være knækket, og stop derefter med det samme. Mål vinklen mellem flaskehættemærket og støtteringen.


Indlægstid: Jul-05-2024